Inloggen   |  Account aanmaken    |   Winkelwagen  (0)
longchamp online
Welkom in onze winkel!
Valuta
België
Home ::  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren

Gemakkelijke 30-dagen retourneren

Wij zijn toegewijd aan uw totale tevredenheid. Als u om welke reden dan ook niet helemaal tevreden bent met uw aankoop, kunt u binnen zestig (30) dagen na ontvangst van de artikel (en) volledige terugbetaling van de productprijs en eventuele bijbehorende belastingen krijgen.
Als u krediet wilt ontvangen voor een uitwisseling of een credit op uw rekening, dient u er rekening mee te houden dat alle retourzendingen en uitwisselingen in nieuwe, ongebruikte en ongebruikte conditie bij de originele labels en stickers moeten worden aangesloten. Items die worden beschouwd als versleten, gebruikt, vuil of ontbrekende labels worden teruggestuurd naar de koper zal op hun kosten worden uitgegeven en geen restitutie. Aangezien verloren rendementen de verantwoordelijkheid van de klant zijn, moet u een volgnummer van de koerier voor de retourneren verkrijgen.

Internationale verzending

Onze website heeft internationale verzendoplossing FiftyOne aangenomen, zodat u gemakkelijk kunt winkelen en verzenden naar een van de onderstaande landen. U kunt nu onze site in uw geselecteerde valuta winkelen en uw complete order totaal zien, inclusief verzending, rechten en belastingen bij het uitchecken. Zodra u uw bestelling heeft ingediend, is het geheel gegarandeerd tegen de wisselkoers die is geïndexeerd wanneer u uw bestelling heeft geplaatst. U ontvangt geen extra kosten bij levering. Selecteer het land en de valuta waarin u wilt winkelen en klik op Update. Als uw land hieronder niet wordt vermeld, controleer dan de komende maanden terug met ons, dan blijven we landen toevoegen.